Visie &
Missie

Visie

Veritec is voortgekomen uit Heinen en Hopman, waar kwaliteit en duurzaamheid al sinds de oprichting in 1965 de hoogste prioriteit hebben. In de afgelopen jaren zagen wij – Veritec en Heinen en Hopman – een trend waarin kwaliteit in de luxe jacht- en scheepsbouw onder druk dreigde te raken door een gebrek aan hoogwaardige professionals. Wij streven naar een toekomst, waarin onze branche floreert en onze mensen en organisaties een prominente rol innemen. Niet door snel geld te verdienen, maar door de kwaliteit van onze professionals te bevorderen. Vanuit onze passie voor ons vak investeren we in onderwijs en het aantrekken van goede, ervaren specialisten uit het buitenland. Zo leggen we de basis voor een duurzame toekomst van de luxe jacht- en scheepsbouw, waarin kwaliteit de hoogste prioriteit heeft én houdt.

Missie

Veritec wil de luxe jacht- en scheepsbouw structureel verbeteren. Dat doen we door het leveren van hoge kwaliteit professionals en deze op een duurzame manier aan onze organisatie én de juiste opdrachtgevers te verbinden.

“Enthousiaste en loyale vakkrachten aan ons binden om samen met onze relaties de technische wereld elke dag beter te maken”

Kernwaarden

  • 5 voor in plaats van 5 over geleverd
  • Kwaliteit boven kwantiteit
  • Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden
  • Ondernemend enthousiasme
  • Heb plezier!