DAMEN Dredging

Damen Dredging Equipment (DDE) uit Nijkerk is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en de toelevering van zeer efficiënte baggergereedschappen en -diensten. “Baggercomponenten, complete zandzuigers, alles wat met bagger te maken heeft”, aldus Peter Verdoorn, Manager productie bij DDE. “Casco komt bij ons binnen vanuit bijvoorbeeld Roemenië, Polen of uit Nederland en wij installeren hier de motor, hydrauliek, elektra en het leidingwerk. We brengen alle componenten samen.” Voor hun werkzaamheden heeft DDE regelmatig behoefte aan professionele lassers en monteurs met ervaring in de scheepsbouw. Sinds kort werft Veritec personeel voor DDE, met resultaat. We spreken met Peter Verdoorn over de samenwerking.

“Veritec, een betrouwbare partij die zijn afspraken nakomt”

Peter Verdoorn

Manager Productie DAMEN Dredging

Veritec leverde direct het personeel dat ik nodig had.

Goed personeel is schaars. Dat is overal zo, maar in de scheepsbouw is het tekort aan goede mensen enorm groot. Dat is misschien wel één van de redenen waarom er veel verschillende uitzendpartijen actief zijn. “Door de jaren heen hebben we partijen zien komen en gaan”, zegt Verdoorn. “Niet iedereen maakt zijn beloften waar. We begrijpen dat personeel moeilijk te vinden is, zeker personeel dat goed Engels spreekt. Sinds kort werken we met Veritec en zij leverden gelijk het personeel dat we nodig hadden. We werken nog maar kort samen, maar dat is wel een goed begin.”

Een partij die zijn afspraken nakomt.

Vertrouwen is in de scheepsbouwwereld heel belangrijk. Daarop rust iedere samenwerking. Verdoorn: “Wij zochten een betrouwbare partij die zijn afspraken nakomt. En wij willen mensen die binnen het team passen. Veritec doet daarom een goede screening vooraf, waardoor ze op tijd de juiste mensen leveren.”

Prettig communiceren, alle certificaten op orde.

De samenwerking met Veritec verloopt, hoewel nog relatief jong, goed. “Met Veritec is het prettig communiceren. Wat ook helpt is dat ze in Nederland zitten, terwijl veel andere partijen vanuit het buitenland werken. Veritec komt regelmatig langs en is altijd goed bereikbaar. Dat werkt prettig en constructief. Ze hebben alle papieren en certificaten op orde en maken dat ook heel snel inzichtelijk. En het belangrijkste blijft natuurlijk dat ze hun beloftes waarmaken. Ik zou Veritec dan ook zeker aanbevelen.”

Andere Klantcases

Bekijk case

Jacht- en Scheepswerf Gouwerok werft vakkrachten bij Veritec Yachts

Bekijk case

Jachtenbouwer Zwijnenburg kiest met Veritec Yachts voor kwaliteit

Bekijk case

Wolfard & Wessels Werktuigbouw B.V